Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Εστιατόρια Φωτογραφία πιάτου κινητό

Εμείς κάναμε το κομμάτι μας: η κριτική επιτροπή των Χρυσών Σκούφων σάρωσε όλη την καλοκαιρινή Ελλάδα από το Αιγαίο ως το Ιόνιο κι από εκεί πίσω στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες, όπου οι γευσιγνώστες του αθηνοράματος ανακαλύψαμε καινούρια εστιατόρια, απολαύσαμε κλασικές ταβέρνες και γνωρίσαμε φρέσκα πρόσωπα, που εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο το πολυποίκιλο γαστρονομικό πρόσωπο μιας ολοένα νοστιμότερης χώρας.

Τώρα, κι όσο στο ραντάρ μας μπαίνουν οι ορεινοί προορισμοί και οι μεγάλες πόλεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως την ηπειρωτική Ελλάδα, έρχεται η δική σας σειρά να τσεκάρετε τους καρπούς τον κόπων μας και να… συμπληρώσετε τα κενά. Πώς; Με τις δικές σας ψήφους για το Βραβείο Κοινού!

Το πρώτο μέρος των υποψηφιοτήτων για τους Χρυσούς Σκούφους 2023 , τα κορυφαία γαστρονομικά βραβεία της χώρας, έχει ήδη δημοσιευτεί. Η λίστα περιλαμβάνει τα γευστικά spots που κάνουν την Ελλάδα ένα εστιατορικό ψηφιδωτό σπουδαίο πλούτου, και θα εμπλουτίζεται συνέχεια ως το τέλος του χρόνου. Όμως, ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα;
Αξιολογήστε, βαθμολογήστε και βραβεύστε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, συμμετέχοντας ενεργά και με την υπογραφή σας, γιατί για άλλη μια χρονιά, το Βραβείο Κοινού θα απονεμηθεί στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας που θα αναδειχθεί μέσα από τις δικές σας ψήφους. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι και ενεργοί, παρακολουθήστε τις υποψηφιότητες και συμπληρώστε την ειδική φόρμα.

Εκτός από τη δυνατότητα να αναδείξετε το δικό σας αγαπημένο εστιατόριο, η συμμετοχή στην ψηφοφορία του Βραβείου Κοινού σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα από τα παρακάτω δώρα: 
- Ένας νικητής θα κερδίσει μία πρόσκληση για δύο άτομα για την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων του 2023 
- Ένας νικητής μαζί με τον/την συνοδό του θα κερδίσει την δυνατότητα να συνοδεύσει τη γευσιγνωστική επιτροπή σε εστιατόριο προς αξιολόγηση και βαθμολόγηση από τα υποψήφια προς βράβευση. 
- Δύο νικητές θα απολαύσουν ένα δείπνο για δύο άτομα σε δύο βραβευμένα εστιατόρια.

* Οι τυχεροί συμμετέχοντες θα αναδειχθούν με κλήρωση, ενώ απαγορεύεται αυστηρά σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και σεφ να ψηφίζουν για τα εστιατόρια τους. Δυνατότητα αξιολόγησης για κάθε εστιατόριο δίνεται μόνο μία φορά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια