"Comal": "Viva Mexico" από το Γιάννη Λουκάκο

Το νέο εστιατορικό πόστο του γνωστού σεφ στο Χαλάνδρι βλέπει το Μεξικό με άλλο μάτι.

comal

Η χαλανδριώτικη γαστρονομική πιάτσα υποδέχτηκε πρόσφατα το νέο bar - εστιατόριο του δραστήριου Γιάννη Λουκάκου, που μετά τα "Ψωμί και Αλάτι", "Alio", "Alio Pizzeria", "Buddha’s Hand" και "Ivis 4", αλλάζει προσανατολισμό στρέφοντας τη μαγειρική του πυξίδα προς τη μεξικάνικη κουζίνα.

Διαβάστε Επίσης

Στα τραπέζια της πολύχρωμης easy going σάλας του νεοαφιχθέντος "Comal", που άνοιξε τον Ιούλιο δίπλα στο "Ψωμί και Αλάτι", σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από τη χώρα των αντιθέσεων στην παρεΐστικη λογική του μοιράσματος με πιο ελεύθερη ματιά εστιάζοντας στη φρεσκάδα, τη φινέτσα και την καθαρή νοστιμιά.

Comal

Στο μενού φιγουράρουν πιάτα όπως καλαμάρι καλαμάκι στη σχάρα με καλαμπόκι, pico de gallo και salsa jalapeno, black Angus flap με πιπεριές padron, κρεμμύδια σχάρας, λαχανικά escabeche και αρωματικό ρύζι ενώ δεν λείπουν προτάσεις με τορτίγιες όπως με τηγανητό κοτόπουλο, jicama slaw και μαγιονέζα wasabi. Στο Mexican style μωσαϊκό κουμπώνει η εντυπωσιακή του μπάρα με λίστα κοκτέιλ που επιμελείται η ομάδα του "The bar in front of the bar".

Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι , Τηλ: 2117508216, comal.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι Έλληνες σεφ που ξεχώρισαν στα The Best Chef Awards 2024

Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Γιώργος Παπαζαχαρίας, Τάσος Μαντής και Δημήτρης Μουδιός βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους, στη φετινή λίστα του διεθνή θεσμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Terroirist: Στα οινικότερα του Χαλανδρίου

Εκλεκτά κρασιά από τον ντόπιο και διεθνή αμπελώνα, φινετσάτα πιάτα και χαλαρό ύφος, στο cool οινικό σημείο των ΒΠ.

IT+: Νέα τοποθεσία, νέο μενού, νέο πρόσωπο

Ένα φρέσκο στέκι προστίθεται στη Βουκουρεστίου, σαν συνέχεια του δημοφιλούς σποτ του Κολωνακίου.

Τα The World’s 50 Best Restaurants κάνουν dolce vita στο Τορίνο

Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου επιστρέφουν στην Ευρώπη και επιλέγουν την κομψότατη πόλη του ιταλικού βορρά.

Στο "Ιώδιο" της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη απολαύσαμε κοσμοπολίτικη ψαροφαγία με δημιουργικό touch

Βρεθήκαμε στο talk of the town νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη κι εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τον ατμοσφαιρικό και κεφάτο, εξωστρεφή χώρο, αλλά και από την κουζίνα της πολυβραβευμένης σεφ, που στροφάρει δυνατά πριν κλείσει καλά - καλά εβδομάδα λειτουργίας.

Bagatelle Athens, προσεχώς στη Βουλιαγμένη

Μία νέα πρόταση έρχεται τον Νοέμβριο στην Astir Marina.

Η "Bottega Da Marco" ήρθε να φέρει αέρα αυθεντικής Ιταλίας στο Χαλάνδρι

Το νέο all day wine bar-restaurant του σεφ της ιταλικής Πρεσβείας Marco Serra στη hot πιάτσα του Χαλανδρίου, σε ταξιδεύει Ιταλία με φινέτσα και γνήσιες γεύσεις.