''B-κουτί'': Μια διαβασμένη μπάρα με εκρηκτικά κοκτέιλ και θεατράλε σκηνικό

Η γοητευτική αυλή του που θυμίζει γαλλικό bistrot καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ.

Β-Κουτί

Το "Β-κουτί" είναι χωρο-χρονομηχανή και μας ταξιδευει με τις μουσικές και το φλογερό του κόκκινο. Θα νιώσετε με το που περάσετε το κατώφλι του πως αυτό το σημείο της πόλης είναι περισσότερο σκηνικό παρά ένα ακόμα κοκτεϊλάδικο με διακοσμητικό twist. Στο "Β-κουτί" η ιστορία πλέκεται από το άνοιγμα ως το κλείσιμο, αργά το βράδυ. Το απόγευμα, καθώς ο ήλιος πέφτει φωτίζει παράξενα τον εσωτερικό του χώρο και ανακαλύπτεις πράγματα που δεν βλέπεις καμία άλλη ώρα της ημέρας.

Β-κουτί

Η κατάφυτη και φωτισμένη γοητευτική αυλή του θυμίζει γαλλικό bistrot και καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ με premium ποτά (περισσότερα από 200 labels) και εξειδίκευση στα κοκτέιλ με ενδιαφέρουσες house προτάσεις. Ξεκινήστε με Ginger Coconut με φρέσκο τζίντζερ και ξύλο κανέλας, κουβανέζικο ρούμι και ρούμι από τα Μπαρμπέιντος ή με το Pink Hot με καυτερή πιπεριά jalapeños, πολωνική βότκα, χιώτικο λικέρ μαστίχας και φράουλα. Μετά η βραδιά θα σας πάει από μόνη της, cruising!

Β-κουτί

Τα διαφορετικά DJ sets με ακούσματα από swing της δεκαετίας του ’30 μέχρι σπάνιες ελληνικές διασκευές, δίνουν ακόμα ένα λόγο στους φανατικούς να το ξεχωρίζουν εδώ για χρόνια και ακόμη ένα τρόπο στους νεοφερμένους να μαγεύονται.  

Περισσότερες πληροφορίες

Β-Κουτί

Ν. Τρυπιά 33 & Βρυούλων, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.