Σε έναν ήσυχο δρόμο του Μετς, η Ιαπωνία παντρεύεται με το Περού, σε ένα αναπάντεχο ταίριασμα γεύσεων. Ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός χώρος του "Huaca", με τη μίνιμαλ αισθητική, τις oriental τοιχογραφίες και τις ζεστές πινελιές από τη Λατινική Αμερική, μπορεί να μας μαγεύει, όμως το καλοκαίρι πρωταγωνιστής είναι ο έξω χώρος στο πεζοδρόμιο με τα stools, τα χαμηλά τραπεζάκια και την αύρα της πιο arty γειτονιάς. Από τη Nikkei κουζίνα του βγαίνουν όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα αυτής της ιδιαίτερης μείξης της ιαπωνικής γαστρονομικής κουλτούρας με τις γεύσεις και τα αγαθά του Περού.
Στο ανανεωμένο μενού δίπλα στα ωμοφαγικά φαβορί, όπως το σεβίτσε λαβράκι με ντοματίνια, aji Amarillo και αβοκάντο, τα nigiri και τα sushi rolls, θα βρούμε τιραντίτο σολομού, καούσας με ταρτάρ σολομού, καούσας από κινόα με ταρτάρ τόνου και σαλάτα με κινόα και τατάκι τόνου. Τα πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με επιλογές από την επίσης ανανεωμένη λίστα κρασιών ή με εξωτικά κοκτέιλ από την ιδιαίτερη λίστα του "Huaca".