''Corks and Forks'': Κρασί και comfort γεύσεις στη wine pub του Πειραιά

Μια urban gastropub μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι με ξεχωριστές γεύσεις.

Corks and Forks

Πάνω στην Ακτή Θεμιστοκλέους, το "Corks & Forks" είναι σταθερή επιλογή στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις για κρασί παρέα με πλούσιες γεύσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το "Corks & Forks" δεν αυτοπροσδιορίζεται ως wine bar, αλλά ως wine pub, έτσι ώστε το φαγητό να έχει το ρόλο που πραγματικά του αντιστοιχεί. Οικείο και φιλικό, με εσωτερικό που αποπνέει τη ζεστασιά μιας gastropub του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, με το ξύλο, το τούβλο, τη μεγάλη μπάρα και τα κέρατα ελαφιών στον τοίχο, και με τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο που θα ικανοποιήσουν αυτούς που θέλουν να νιώθουν πιο κοντά στη θάλασσα.

Corks and Forks

Η κουζίνα κινείται σε comfort, αληθινές γεύσεις, με έμφαση στην πρώτη ύλη, και περιλαμβάνει από μπρουσκέτες, ζυμαρικά και ριζότι μέχρι burgers, σολομό Hawaiian style και χοιρινή πανσέτα. Η κάβα του αριθμεί γύρω στις 80 ετικέτες κρασιού, κυρίως από μικρότερα οινοποιεία, ενώ περιλαμβάνει και αρκετές επιλογές ήπιας οινοποίησης. Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, το φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό κρασί για εκείνη την ημέρα.  Κι αν θέλεις να νιώσεις ατμόσφαιρα wine pub στο σπίτι σου, το "Corks & Forks" θα φέρει στο χώρο σου μέσω υπηρεσίας delivery και τα πιάτα του και τα μπουκάλια του.

Περισσότερες πληροφορίες

Corks & Forks

Ακτή Θεμιστοκλέους & Πάργας 1, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.