Η διεθνής "La Cantine du Faubourg" στη Μύκονο

Το κοσμοπολότικο brand που ανδρώθηκε στο Παρίσι πριν κατακτήσει τη σκηνή των jet setters με locations σε Ντουμπάι και Ίμπιζα, φέρνει την αύρα «κομψής παραφροσύνης» του και στο Νησί των Ανέμων.

La Cantine de Faubourg Mykonos

Όχι απλά ως ένα εστιατόριο, αλλά ως ένα lifestyle statement με αρτίστικο ταμπεραμέντο και έφεση για την εξτραβαγκάντσα συστήθηκε στο παριζιάνικο κοινό η "La Cantine du Faubourg" πριν από μια δεκαετία, φέρνοντας το μίγμα μεσογειακών γεύσεων και διάχυτου party vibe στο νούμερο 105 της λεωφόρου της μόδας, rue du Faubourg Saint-Honoré. Έκτοτε, η αύρα "κομψής παραφροσύνης" με την οποία φρόντισαν να εμποτίσουν το δημιούργημά τους οι γλύπτες Pierre Pirajean και Helena Paraboschi έχει καταφέρει να κατακτήσει τη διεθνή jet set σκηνή, με locations σε Ντουμπάι, Ίμπιζα και Λονδίνο.

Η Μύκονος είναι η νέα στάση του εξτραβαγκάν εστιατορικού concept που, με corporate chef τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Γάλλο Gilles Bosquet, φέρνει στον Ορνό γευστικές προτάσεις όπως η αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα, τα ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι, ή το καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα, αλλά και signature πιάτα σαν τα μελωμένα παϊδάκια με πόμελο και ρόδι. Τη γευστική φαρέτρα μεσογειακού κοσμοπολιτισμού πλαισιώνει ο ντιζαϊνάτος open air χώρος, όπου τα κυκλαδίτικα στοιχεία συνομιλούν με το μινιμαλιστικό ύφος του brand, ενώ ως πυλώνες της εμπειρίας, την ταυτότητα του "La Cantine" συμπληρώνουν η μουσική, η τέχνη και η φαντασία, συνθέτοντας ένα στέκι που συστήνεται ως "καταφύγιο για celebrities και λαμπερούς ανθρώπους".  

La Cantine du Faubourg Mykonos
Ορνός, Μύκονος
2289029111

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.