Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει το Casa Cook της Σάμου

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ θα υπογράφει όλες τις γεύσεις του adults only ξενοδοχείου, που πρόσφατα κατέκτησε και τον τίτλο και του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης: «Στην Ελλάδα αποζητούμε κρίσεις για να δημιουργήσουμε»

Στο Πυθαγόρειο τις Σάμου θα ταξιδέψουν φέτος οι γεύσεις του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, αφού ο σεφ και ιδιοκτήτης του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου "CTC" αναλαμβάνει φέτος τις κουζίνες του "Casa Cook Samos". Υπεύθυνος για τη δημιουργία όλων των μενού του ξενοδοχείου, ο επιδραστικός σεφ θα ασκεί το consulting του 128 δωματίων adults only καταλύματος, με τον Γιάννη Μαρκόπουλο να αναλαμβάνει χρέη executive chef.

Casa Cook

Πρόσφατα βραβευμένο με τον τίτλο του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του, το "Casa Cook Samos" ενσωματώνει την ιστορική ιδέα ενός ελληνικού χωριού σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, φέρνοντας στο νησί του Πυθαγόρα την ξεχωριστή αισθητική ενός brand που φιλοδοξεί να ανανεώσει την ξενοδοχειακή αγορά με μια σειρά από καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια