Στο Πυθαγόρειο τις Σάμου θα ταξιδέψουν φέτος οι γεύσεις του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, αφού ο σεφ και ιδιοκτήτης του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου "CTC" αναλαμβάνει φέτος τις κουζίνες του "Casa Cook Samos". Υπεύθυνος για τη δημιουργία όλων των μενού του ξενοδοχείου, ο επιδραστικός σεφ θα ασκεί το consulting του 128 δωματίων adults only καταλύματος, με τον Γιάννη Μαρκόπουλο να αναλαμβάνει χρέη executive chef.
Πρόσφατα βραβευμένο με τον τίτλο του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του, το "Casa Cook Samos" ενσωματώνει την ιστορική ιδέα ενός ελληνικού χωριού σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, φέρνοντας στο νησί του Πυθαγόρα την ξεχωριστή αισθητική ενός brand που φιλοδοξεί να ανανεώσει την ξενοδοχειακή αγορά με μια σειρά από καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.