To ''Chalet" είναι ένας παραδεισένιος κήπος στα βόρεια

Ο πολυχώρος που φέρνει σε αρμονία τις έννοιες του μπόχο και του μίνιμαλ είναι σημείο αναφοράς στην Πολιτεία.

396A9736

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αστικών παραθεριστών κατά την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου στην Αθήνα: Εκείνοι που επιλέγουν τη θάλασσα, αναζητώντας τη δροσιά στα παραλιακά της τοπόσημα, και αυτοί που θέλουν βουνό, αφού γνωρίζουν πώς να περάσουν καλά εκεί. Αν ανήκεις στους δεύτερους, τότε το "Chalet" στην Πολιτεία είναι σίγουρα το μέρος για σένα.

11

Σε μια μεγάλη έκταση και έναν πανέμορφα διαμορφωμένο, πολυεπίπεδο, χώρο όπου κυριαρχεί το ξύλο, το θελκτικό concept έχει all-day χαρακτήρα και ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία και ξέγνοιαστα – τόσο, που δύσκολα θα θέλεις να αποχωρήσεις. Η δράση εδώ ξεκινά από νωρίς το πρωί στο χώρο του ντεκ, με όλα όσα θα επιθυμούσε κανείς από ένα άψογα οργανωμένο all-day spot, ενώ το βράδυ, από την Πέμπτη έως την Κυριακή, μεταφέρεται στο κάτω κομμάτι και τον καταπράσινο κήπο, όπου είναι τοποθετημένα το μπαρ και το εστιατόριο. Τα ηνία της κουζίνας κρατά ο σεφ Βασίλης Τζίμας, δίνοντας τα δικά του διαπιστευτήρια μεταφρασμένα σε καλοφτιαγμένα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, με μπόλικα fusion στοιχεία. Τέλος, το "Chalet" ενδείκνυται για πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων (παιδικά πάρτι, βαπτίσεις κ.ά.). 

9

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.