"Mirra" ξανά στην Κύθνο

Για το δεύτερο καλοκαίρι του σάλπαρε το όμορφο all day resto στο λιμάνι της Κύθνου.

Mirra

Αυλαία για δεύτερη σεζόν σήκωσε μόλις το πολύ κομψό all day μαγαζί που δημιούργησαν πέρσι ο Νικόλας Λαμπρογεώργος και η Κωνσταντίνα Ρούσσου στο νησί της καρδιάς τους, την Κύθνο. Στο όλο και πιο δημοφιλές κυκλαδονήσι, και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι του, τον Μέριχα, η δράση στο "Mirra" ξεκινά από το πρωί με όλων των ειδών τις παρασκευές με αβγά, τα υγιεινά bowls και τα σπέσιαλ σάντουιτς του μαγαζιού που σερβίρονται καθημερινά ως το μεσημέρι με θέα στα αραγμένα σκάφη. Όσο περνά η ώρα, στο παιχνίδι μπαίνουν οι ενδιαφέρουσες προτάσεις του σεφ Στέφανου Σαράντου που καλύπτουν διαφορετικές διαθέσεις, όπως για παράδειγμα τα διαφόρων ειδών ωμά, οι δροσερές σαλάτες και τα ζυμαρικά σαν τα νιόκι με μαύρη τρούφα και τα ραβιόλι με μανιτάρια porcini, μοσχολέμονο και θυμάρι. Σε πιο comfort συχνότητες κινούνται επιλογές όπως η pinsa και τα δημοφιλή smash burgers, ενώ δεν λείπει και μια σειρά από premium κοπές κρεάτων, κάποιες εκ των οποίων ωρίμανσης. Επιλεγμένα spirits, κοκτέιλ αλλά και οινικές προτάσεις από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα συμπληρώνουν την εικόνα. 

"Mirra", Μέριχας, Κύθνος, 6947778768

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.