Κυριάκης-Pronzato μαγειρεύουν για καλό σκοπό στο "Hervé Restaurant"

Δύο εξαιρετικοί σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συμπράττουν στην κουζίνα του εστιατορίου «Hervé» για μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον οργανισμό «EUROhope».

Κυριάκης-Pronzato

Τα δείπνα στα οποία οι μάγειρες βγαίνουν εκτός comfort zone, ως φιλοξενούμενοι σε κουζίνες συναδέλφων τους, επιφυλάσσουν συνήθως ευχάριστες γαστρονομικές εκπλήξεις, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για σεφ εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Hervé Pronzato και Παύλος Κυριάκης, των χρυσοσκουφάτων "Hervé Restaurant" και "Zillers", που τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα συνδυάσουν στο "Hervé Restaurant" το μαγειρικό τους σκεπτικό και φίνο στυλ. Το μενού 14 σταδίων περιλαμβάνει πιάτα όπως σκουμπρί με nori, λακέρδα, μαρούλι, καπαρόφυλλα και κρεμμύδι σε ζύμωση, πάπια με κράκερ, κρασί πόρτο και miso και καλκάνι με μελιτζάνα, porcini και beurre blanc, τα οποία θα συνδυαστούν κατ' επιλογή με 5 ποτήρια κρασί.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον "EUROhope", τον οργανισμό καλαθοσφαιρικής αγωγής για νέους και νέες στο φάσμα του αυτισμού ενώ, όπως μας είπε ο Hervé Pronzato, αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχου προφίλ εκδηλώσεων τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται εξ ολοκλήρου σε επιλεγμένους οργανισμούς. 

Κόστος μενού: 85 € | Wine Pairing: + 35 €

Περισσότερες πληροφορίες

Hervé

Τριών Ιεραρχών 170, Άνω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.