Ο έναστρος ουρανός των Michelin φωτίζει την Καλντέρα

Το «Andronis Gastronomy Festival» επιστρέφει στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του ομίλου Ανδρώνη στη Σαντορίνη διανθισμένο με ηχηρά ονόματα του διεθνούς γαστρονομικού ρεπερτορίου.

Αφορμή για… «CTC» με έκπτωση 20%

Ένα από τα μεγαλύτερα θερινά γαστρονομικά φεστιβάλ φιλοξενεί και φέτος σεφ που, με όχημα την υψηλή κουζίνα και το δημιουργικό στοιχείο σε αφθονία στις αποσκευές τους, φέρνουν στα εστιατόρια "Lauda", "Lycabettus", "Throubi" και "Opson" τη λάμψη των αστεριών Michelin. Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό line-up που το καθιστά για μια ακόμα χρονιά σημείο αναφοράς στο καλεντάρι των γαστροφίλ. Διόλου τυχαία αφού στα εστιατόρια του ομίλου από 7 Ιουνίου έως και 12 Σεπτεμβρίου θα ξεδιπλώσουν τις μαγειρικές αρετές τους σεφ που έχουν διακριθεί και από τον κόκκινο οδηγό για τον ιδιότυπο εκλεκτικισμό, την ιδιοσυγκρασική κουζίνα, την τεχνική και τη μαγειρική νοοτροπία τους. Συγκεκριμένα, αναμένουμε τη σύμπραξη δύο βαριών "πυροβολικών", του Jason Atherton με τον Emmanuel Renault ("Lauda", 7/6), αλλά και σε solo εμφανίσεις τους Paolo Griffa ("Lycabettus", 10/6), Grégoire Berger ("Lauda", 28 & 29/6), Begoña Rodrigo ("Throubi" 4 & 5/7), Bruno Verjus ("Lycabettus", 15 & 16/7), Jonathan Zandbergen ("Throubi", 30 & 31/7), Viki Geunes ("Lycabettus", 19/8), Paco Morales ("Opson", 25 & 26/8), Emmanuel Renaut, ("Lauda", 30 & 31/8), Niklas Ekstedt ("Throubi", 2 & 3 /9) και τον δικό μας Αλέξανδρο Τσιοτίνη ("Lauda", 12/9). 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια