Ώρα ροζέ στη Θεσσαλονίκη

Το 3ο Rosé Grand Tasting έρχεται στις 9/5 στο «Makedonia Palace» της Θεσσαλονίκης.

rosegrandtasting

Στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των όλο και πιο δημοφιλών ροζέ κρασιών στοχεύει το 3ο Rosé Grand Tasting που διοργανώνει η Wine Plus στις 9/5 στο πολυτελές ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνολικά 111 ροζέ κρασιά, ως επί το πλείστον της σοδειάς του 2021. Ανάμεσα τους θα υπάρχουν κρασιά - εκπρόσωποι των κυριότερων ελληνικών ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και ορισμένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα, που θα σερβίρονται και θα παρουσιάζονται από μια ομάδα οινολόγων και εξειδικευμένων συνεργατών της διοργανώτριας εταιρείας, ενώ δεν θα λείπουν επίσης τα ενδιαφέροντα συνοδευτικά mini σεμινάρια αφιερωμένα στο κρασί. Για την ασφάλεια όλων θα υπάρχουν τρεις περίοδοι επίσκεψης στην έκθεση (14:00 – 16:30, 17:00 – 19:30, 20:00 – 22:30), ενώ η γενική είσοδος κοστίζει € 5. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.