"Amber" για κάθε στιγμή της ημέρας

Με ανανεωμένες γευστικές προτάσεις μας υποδέχεται το κομψό all day στέκι στην καρδιά της πόλης.

amber

Βρήκε γρήγορα τη θέση του στον αθηναϊκό χάρτη εξόδου το κομψό all day εστιατόριο "Amber" όπου τις γεύσεις επιμελείται ο executive chef Βασίλης Τζίμας. Οι πιο πρωινοί τύποι θα βρουν για παράδειγμα εκλεκτό καφέ, τσάι και πολλές συνταγές με αυγά για ένα νόστιμο brunch, ενώ από εκεί και πέρα ο κατάλογος επιφυλάσσει κι άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Μοσχαρίσιο καρπάτσιο με κουκουνάρι, λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα, αλλιώτικη burrata με culis παντζαριού και πίκλες καρυδιού, καπνιστός σολομός με σαλάτα καβουριού, φινόκιο και αβοκάντο φιγουράρουν ανάμεσα στα ορεκτικά, προετοιμάζοντας το έδαφος για προτάσεις σε pasta όπως το κριθαρότο με τοπιναμπούρ και pesto φιστικιού, αλλά και επιλεγμένες κοπές κρεατικών Black Angus. Η όμορφη μπάρα συντονίζεται στην κεφάτη ατμόσφαιρα του χώρου με καλοδιαλεγμένα κρασιά και κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Amber Athens

Κολοκοτρώνη 38-40 & Λεωχάρους, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.