Το "Thessaloniki Wine" Show επιστρέφει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Η ενδιαφέρουσα οινική έκθεση της άνοιξης προσκαλεί τους λάτρεις του ελληνικού κρασιού σε ένα διαφορετικό οινικό show.

Κρασί thessaloniki wine festival

Η οινική εκδήλωση που εντυπωσίασε από την πρώτη της εμφάνιση, έρχεται φέτος με περισσότερους εκθέτες και ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα για τους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές, σομελιέ αλλά και το διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό. Για δύο ημέρες λοιπόν (10 -11 Απριλίου, 12 μ.μ-8 μ.μ), στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, συναντιούνται η δυναμική των ελληνικών ποικιλιών και οι καινούργιες τάσεις στην οινοποίηση σε μια διοργάνωση που επιμελείται η δημιουργική ομάδας της "Circo Entertainment" και του "Wine Style", γνωστοί για την εμπεριστατωμένη γνώση και αγάπη τους για το κρασί και την εμπειρία τους σε πληθώρα επιτυχημένων projects. 

Thessaloniki Wine Show

 

Στο "Thessaloniki Wine Show" πρωταγωνιστούν πάνω από 90 καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με ελληνικά κρασιά, καινοτόμα προϊόντα και Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα. Στο διήμερο όμως οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν και προσεγμένα cocktails που αναδεικνύουν το ελληνικό κρασί, φτιαγμένα από τους κορυφαίους bartenders των δημοφιλέστερων cocktail bars της Θεσσαλονίκης. Ακόμα, εναλλακτικά, βιολογικά, βιοδυναμικά και vegan κρασιά θα παρουσιαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο bar από 2 εξαιρετικούς σομελιέ, τον Αλέξανδρο Μπουζίκα και τoν Θεολόγο Πλακόπουλο. Το κλίμα γιορτής των εκδηλώσεων θα συνοδεύεται από ανάλογη μουσική επένδυση.

Γενική είσοδος: Προπώληση στο viva.gr 10€, φοιτητικό 7€ | ταμείο 12€, φοιτητικό 10€
thessalonikiwineshow.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.