Ο food photographer Χρόνης Σπανός στο "Casablanca Social Club"

Η έκθεση «Διασ-τροφή» φέρνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλωνικιώτικου bar μια άλλη όψη του food photography, αναδεικνύοντας την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Την τέχνη στην πλήρη αποδόμηση της καθημερινότητας ενός food - photographer βρίσκει η έκθεση "Διασ-τροφή", με την οποία ο Χρόνης Σπανός αποδέχεται την πρόκληση του "Casablanca social club" να αποκαλύψει την "άλλη" του ματιά. Με αφορμή την τροφή ως πρώτη ύλη, ο γνωστός food photographer ξεδιπλώνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλινικιώτικου bar μια ανατρεπτική προσέγγιση της δουλειάς του, και αναδεικνύει την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας. Με food styling από τον Αντώνη Μουστάκη, η ματιά του Χρόνη Σπανού χρησιμοποιεί την πρώτη ύλη ως βάση για τη "μαγειρική" των εικόνων του φωτογράφου και όχι του σεφ, και τα αποτελέσματα εκτίθενται σε όλους τους χώρους του "Casablanca social club", μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Casablanca social club
Θεσσαλονίκη
Λεωφόρος Β. Όλγας 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.