Νέο γαστρονομικό πρόσωπο για τα ξενοδοχεία MarBella Collection

Με τη σφραγίδα του Γιάννη Κιόρογλου και του Γκίκα Ξενάκη υποδέχονται τη νέα σεζόν τα MarBella Corfu και Elix.

elix

Έδιναν από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερη σημασία στη γαστρονομία τους τα ξενοδοχεία της MarBella Collection μέσα από συνεργασίες με επώνυμους σεφ, κάτι που όπως φαίνεται ισχύει και για τη σεζόν που ξεκινά οσονούπω. Έτσι, χρέη consultant chef στο "MarBella Corfu" της Κέρκυρας αναλαμβάνει ο Γιάννης Κιόρογλου, ο οποίος διαπρέπει σε εστιατόρια του εξωτερικού όπως το La Guérite των Κανών και άλλα. Τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ θα έχουν τα δύο καινούργια εστιατόρια του ξενοδοχείου που ετοιμάζονται για πρεμιέρα στις αρχές Μαϊου, και πιο συγκεκριμένα το "Celeste" που θα μοντέρνες γαλλικές γεύσεις με έμφαση στην κουζίνα της Προβηγκίας και τα υλικά της, καθώς και το "Kum Kuat" που θα σερβίρει πανασιατική κουζίνα with a twist, και πιάτα όπως το ψητό χταπόδι με σος τεργιάκι και τα αρνίσια παϊδάκια με καπνιστή μελιτζάνα και miso. Ακριβώς απέναντι τώρα, στο πιο καινούργιο "MarBella Elix" που άνοιξε πριν λίγα χρόνια στις ακτές της Θεσπρωτίας, την επιμέλεια της κουζίνας αναλαμβάνει ο Γκίκας Ξενάκης. Ο χρυσοσκουφάτος σεφ θα επικεντρωθεί στο εστιατόριο "Pearl" (φωτό) προτείνοντας πιάτα στο χαρακτηριστικό μοντέρνο ελληνικό ύφος του, δίνοντας όπως πάντα ιδιαίτερη έμφαση στις επιλεγμένες πρώτες ύλες. 

MarBella Corfu, Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα, 26610 72400
MarBella Elix, Καραβοστάσι, 26650 97000

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια