Σπέσιαλ τσικνιστές γεύσεις στο "Musique Café & More"

Το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου ετοιμάζει νοστιμιές για την Τσικνοπέμπτη.

musique

Αν ακόμα δεν έχετε κάνει τα πλάνα σας για την Τσικνοπέμπτη, σημειώστε πως το αγαπημένο "Musique Café & More" του Παγκρατίου εμπλουτίζει τον κατάλογο του με σπέσιαλ πιάτα στο πνεύμα της ημέρας. Θα βρείτε λοιπόν για την αρχή χόρτα τσιγαριαστά και μια περιποιημένη Caesar’s με ψητό κοτόπουλο κρουτόν,σκόρδο και τριμμένη παρμεζάνα, ενώ στη συνέχεια παίρνει σειρά το βαρύ κρεάτινο πυροβολικό που φέρνει στο τραπέζι κεμπάπ γιαουρτλού με ψητές πίτες,σάλτσα ντομάτας γιαούρτι και δυόσμο, δύο ειδών παϊδάκια –είτε αρνίσια είτε κοτόπουλου μαριναρισμένα με φρέσκια ρότα και ψητές ντομάτες – καθώς και αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, λευκό κρασί και φρέσκια ρίγανη. Μην παραλείψετε να τιμήσετε τις εξαιρετικές τηγανιτές πατάτες, που προέρχονται από το κτήμα των ιδιοκτητών στη Νάξο όπως επίσης και αρκετές από τις πρώτες ύλες και τα κρεατικά του μαγαζιού. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.