O "Βλάσσης" το τσικνίζει

Με σπέσιαλ πιάτα μας υποδέχεται την Τσικνοπέμπτη το αγαπημένο εστιατόριο των Ιλισίων.

vlassis

Η πιο μυρωδάτη Πέμπτη του χρόνου πλησιάζει και ο "Βλάσσης" ανάβει τις θράκες για να την τιμήσει όπως της πρέπει. Έτσι, την εμφάνιση τους στα όπως πάντα ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας κάνουν την Τσικνοπέμπτη προτάσεις όπως οι τζιγεροσαρμάδες, το φρυγαδέλι αλλά και τα τρικαλινά λουκάνικα που κάνουν ωραία τσικνο-αρχή, προκειμένου να ακολουθήσουν για τη συνέχεια χειροποίητα κεμπάπ από πρόβειο κιμά, παϊδάκια γάλακτος στη σχάρα αλλά και σιγοψημένος σιδηρόδρομος στη λαδόκολλα. Ασφαλώς βέβαια, οι προτάσεις για όσους αγαπούν το κρέας δεν λείπουν ούτε στον κύριο κατάλογο του αγαπημένου εστιατορίου των Ιλισίων, ο οποίος επιφυλάσσει ανάμεσα σε άλλα, σοφρίτο σε σάλτσα λευκού κρασιού με πουρέ πατάτας, χουνκιάρ μπεγιεντί με κομματάκια γραβιέρας και καπνιστό πουρέ μελιτζάνας αλλά και καλοφτιαγμένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι. 

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.