Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει

Μετά το επιβεβλημένο πανδημικό διάλειμμα, η μεγάλη έκθεση των τροφίμων και των ποτών επιστρέφει ανανεωμένη για 8η χρονιά στο MEC Παιανίας.

expotrof

Η επιστροφή των μεγάλων εκθέσεων στη ζωή μας είναι γεγονός αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Ύστερα λοιπόν από την απαραίτητη ανάπαυλα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει ανανεωμένη για 8η χρονιά καλώντας τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών αλλά και τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας να συναντηθούν ξανά στο MEC Παιανίας. Από τις 18 έως τις 20/2, η έκθεση-θεσμός παρουσιάζει ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι γνωριμίας με τα μοναδικά προϊόντα των περισσότερων από 350 μικρών και μεγάλων παραγωγών της χώρας, αλλά και ένα πλήθος γαστρονομικών εκδηλώσεων στις οποίες θα συμμετέχουν καταξιωμένοι σεφ και sommelier της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Εξίσου ανανεωμένη θα είναι όμως και η ενότητα "Μαγειρεύουμε Ελλάδα" που θα ξετυλίξει ένα πλούσιο γευστικό πρόγραμμα προς κάθε μεριά της Ελλάδας. Ο βραβευμένος σεφ Κώστας Μπουγιούρης από τη Σύρο θα υποδεχθεί στην ανοικτή κουζίνα αξιόλογους συναδέλφους του προκειμένου να παρουσιάσουν ξεχωριστές συνταγές, ενώ το γευστικό "παρών" θα δώσουν ακόμα οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου για μια διαδραστική εμπειρία γνωριμίας με τα προϊόντα και τις σπεσιαλιτέ τους. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.