To "Da Bruno" γιορτάζει τον έρωτα

Ένα ειδικό μενού για Βαλεντίνους προτείνει το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του Φαλήρου.

dabruno

Μπορεί πέρσι να γιορτάσαμε τον Άγιο Βαλεντίνο στην άνεση του σπιτιού μας, φέτος ωστόσο οι συνθήκες ευνοούν τις ρομαντικές εξόδους με τα όλα τους. Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο "Da Bruno" του Φαλήρου, που ανανέωσε πρόσφατα ριζικά τόσο τη σάλα όσο και τη γευστική του πρόταση, έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά για τους ερωτευμένους εκεί έξω (€ 40 κατ΄άτομο), τους οποίους θα υποδεχθεί με ένα ποτήρι prosecco ή moscato d’asti και μια γλυκιά καρδούλα. Η όρεξη θα ανοίξει με ταρτάρ τόνου και τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μοσχαρίσιο μάγουλο και νιόκι με καραβίδες. Ο γλυκός αποχαιρετισμός έρχεται με μους λευκής σοκολάτας με φραμπουάζ που ταιριάζει πολύ στο ροζ πνεύμα της ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.