O Christian Le Squer έρχεται στο "The Zillers"

Ο τριάστερος Γάλλος σεφ είναι ο επόμενος haute προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη στο βραβευμένο εστιατόριο της Μητροπόλεως.

zillers

Οι πανδημικές συνθήκες μπορεί να έβαλαν ένα προσωρινό φρένο στις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές που συνηθίζει να διοργανώνει το "The Zillers", η επιστροφή τους ωστόσο έχει τριάστερη χάρη. Έτσι στις 19/2, ο χρυσοσκουφάτος σεφ του εστιατορίου Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον σπουδαίο Γάλλο σεφ Christian Le Squer, ο οποίος οδηγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια το εμβληματικό εστιατόριο "Le Cinq", μέσα στο Four Seasons George V του Παρισιού, στην ύψιστη διάκριση του οδηγού Michelin. Από κοινού θα συνδημιουργήσουν ένα four hands menu που θα ξεδιπλωθεί σε δέκα στάδια, επιφυλάσσοντας σπεσιαλιτέ όπως η κρέμα από λαγόχορτο με αμύγδαλο και τρούφα, και το "φουαγκρά σαν βότσαλο". Η τιμή του μενού είναι € 120 κατ’άτομο και οι κρατήσεις για την πολύ ιδιαίτερη αυτή βραδιά ασφαλώς απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς 

TheZillers_4hands

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.