Ο Γιάννης Παρίκος πάει "Dalliance"

Ο βραβευμένος σεφ υπογράφει το νέο μενού που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο δημοφιλές στέκι της Κηφισιάς.

parikos

Είναι από τα πιο αγαπημένα στέκια της Κηφισιάς το "The Dalliance House" και η καινούργια συνεργασία με τον Γιάννη Παρίκο σίγουρα ανεβάζει τις γευστικές του μετοχές. Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τη φροντίδα της γευστικής πρότασης, κάτι που σημαίνει πως θα επιμελείται τόσο τον all day κατάλογο που θα σερβίρεται ως το απόγευμα, όσο και τον βραδινό που θα έχει ασφαλώς πιο επίσημη χροιά. Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν αυτές τις ημέρες στα πιάτα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για πρεμιέρα κατά τα τέλη του μήνα, ωστόσο σαν μια πρώτη γεύση στην πρώτη κάρτα θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιδέες τόσο για brunch όσο και για μεσημεριανό (όπως το τραγανό αυγό με κρέμα πατάτας και τρούφα), ενώ στη συνέχεια θα παίρνουν θέση προτάσεις όπως το ταρτάρ από μαγιάτικο με πιπεριά Φλωρίνης και μοσχολέμονο, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ γλυκοπατάτας και πίκλα από κρεμμύδια εσαλότ, και το τραγανό φιλέτο τσιπούρας με καραμελωμένο κουνουπίδι και σάλτσα μάραθου με curry και σταφίδες. Ο Παρίκος μάλιστα θα επιμελείται φέτος το καλοκαίρι την κάρτα και στο αδερφό "Stilvi" στη Νάουσα της Πάρου, προτείνοντας μοντέρνες γεύσεις με έμφαση στο κρέας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Dalliance House (The)

Κυριαζή 19, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.