"Cornell": νέο all day spot στον Χολαργό

Προσεγμένες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας κάνει ο νέος κάτοικος της δημοφιλούς πιάτσας.

cornell

Τη δική του all day πινελιά βάζει εδώ και λίγο καιρό το "Cornell" στη δημοφιλή πιάτσα του Χολαργού. Στον όμορφο χώρο που ποντάρει στο συνδυασμού του σκούρου ξύλου με το ζεστό μπλε, η δράση ξεκινά από νωρίς με specialty coffee, brunch και πολλά χειροποίητα γλυκίσματα όπως Red Velvet cake, cinnamon rolls και άλλα. Καθώς περνά η ώρα, σειρά παίρνουν πιάτα που κινούνται στη λογική του street food και περιλαμβάνουν από bao buns με τηγανιτό κοτόπουλο, πικάντικη μαγιονέζα και πίκλες, katsu sando με χοιρινό πανέ και κόκκινο λάχανο ή tacos με μαδημένο χοιρινό και γουακαμόλε μέχρι πολλά και διαφορετικά flatbreads, όπως για παράδειγμα εκείνο με κρέμα παρμεζάνας, τρούφα και μανιτάρια. Η μεγάλη ξύλινη μπάρα, όπου μπορείς επίσης να καθίσεις για φαγητό και ποτό, έχει το δικό της μερίδιο στη δράση, προτείνοντας aperitivo και low ABV’s για πιο νωρίς, αλλά και signature cocktails για το υπόλοιπο της βραδιάς

Περισσότερες πληροφορίες

Cornell

Αετιδέων 18 & Βουτσινά, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.