H "Madame Fraise" για brunch στο "Athénée"

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο «φάντασμα» της Αθήνας φιλοξενείται στο «Athénée» για δύο ακόμα Κυριακές.

Madame Fraise Athenee
Οι κομψές δημιουργίες του Ευγένιου Βαρδακαστάνη και του Γιάννη Κίκιρα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή στο brunch του κοσμοπολίτικου "Athénée" δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ακόμα δεν τις έχουν δοκιμάσει να πάρουν μια γεύση. Η "Madame Fraise" είναι το ζαχαροπλαστείο "φάντασμα" που διαφέρει από όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε αφού λειτουργεί μονάχα μέσα από τις πλατφόρμες παραγγελίας και τα social media. Είναι τμήμα του "Noble Pastry", ενός φορέα που δημιούργησαν οι δύο ζαχαροπλάστες με τον Γιάννη Γερόπουλο – στο τμήμα της ανάπτυξης- προκειμένου να εισαγάγουν καινοτόμες εφαρμογές στο κομμάτι της ζαχαροπλαστικής, όπως το food printing, αλλά και υπηρεσίες συμβουλευτικές, όπως είπαν οι δημιουργοί του στο "α". Από τις 16 Ιανουαρίου από τον μπουφέ περνούν γλυκά όπως Paris Brest, Mont Blanc, millefeuille, τάρτα σοκολάτα-καραμέλα και tarte tatin γλυκαίνοντας τις Κυριακές μας ενώ μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου panettone και αλείμματα του "Madame Fraise" θα είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση από το pop up κατάστημα εντός του Athénée. 

12 μ.μ – 5 μ.μ, 30/1 και 6/2. 

Περισσότερες πληροφορίες

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια