"BellBoy" με ανανεωμένο bar food και κοκτέιλ

Pinsa, tacos, mini burgers, γιαπωνέζικα σουβλάκια αλλά και νέες signature μείξεις στο όμορφο all day bar της Νέας Σμύρνης.

BellBoy2

Μοιάζει βγαλμένο από grand hotel άλλων εποχών το πολύ όμορφο all day bar "BellBoy" που δημιούργησε ο Πάνος Παπαγιάννης στην πάντα ζωντανή πλατεία της Νέας Σμύρνης. Πρόσφατα μάλιστα συμπλήρωσε τα δύο του χρόνια, ανανεώνοντας τις λίστες για φαγητό και κοκτέιλ με ενδιαφέρουσες ιδέες. Έτσι την είσοδο της στον κατάλογο του bar food έχει κάνει η pinsa σε τρεις διαφορετικές εκδοχές όπως η Tartufo με σάλτσα μανιταριών, flakes παρμεζάνας και ρόκα, παρέα με γιαπωνέζικα σουβλάκια κοτόπουλου, με μέλι, σόγια και σουσάμι, tacos, mini burgers με τραγανό κοτόπουλο παναρισμένο σε panko, μια ζουμερή πανσέτα με σος τεργιάκι και πουρέ γλυκοπατάτας για όσους πεινούν λίγο παραπάνω και άλλα ωραία συνοδευτικά για το ποτό, το κρασί και το κοκτέιλ. Πέρα από τα κλασικά, η μπάρα προτείνει ακόμα τις δικές της signature μείξεις, όπως το αρωματικό "The Gardener" με τζιν, μαστίχα, αγγούρι και κανέλα, αλλά και το εξωτικό "Caribbean Charm" με παλαιωμένο ουίσκι, καστανή ζάχαρη και μηλίτη. Συχνά πυκνά μάλιστα, τα decks αναλαμβάνουν επώνυμοι guest DJs, ενώ η δράση ξεκινά από νωρίς με specialty coffee και πλούσιο brunch. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια