Παγκοσμίου επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες θα προσφέρει στις πτήσεις της η Air France, με την αεροπορική εταιρεία να αναθέτει τα in flight γεύματά τις σε κορυφαίους σεφ, βραβευμένους με αστέρια Michelin. Τα γεύματα, που παρέχονται ήδη από τον περασμένο Νοέμβριου και ως τον Φεβρουάριο του ’22 στις premium θέσεις των πτήσεων με αναχώρηση από το Παρίσι, δίνουν μια γεύση των καλύτερων που έχει να επιδείξει η γαλλική κουζίνα, με τους βραβευμένους με το Bocuse d'Or το 1995 και με τρία αστέρια Michelin σεφ Régis Marcon και με δύο αστέρια Michelin σεφ Mathieu Viannay, να ανεβάζουν το γαλλικό fine dining… στα ουράνια.
Συγκεκριμένα, το μενού της La Premiere επιμελείται ο τριάστερος Régis Marcon, έχοντας δημιουργήσει έξι νέα πιάτα που, με φέρνουν την τεχνογνωσία του Servair Culinary Studio στο αεροπορικό τραπεζάκι και επαναπροσδιορίζουν τα εποχικά προϊόντα με συνθέσεις όπως τα λαζάνια με λαχανικά, με όξινη κρέμα με σχοινόπρασο, το μοσχαρίσιο φιλέτο σε ερυθρό κρασί, με πατάτα σοτέ και κέικ με μορχέλες, ή το confit περιστέρι, σάλτσα βερίκοκου, πλιγούρι με λεμόνι, μανιτάρια και κολοκύθα. Αντίστοιχα, για την Business Class την επιμέλεια των πιάτων έχει ο διάστερος Mathieu Viannay, με οκτώ πρωτότυπες δημιουργίες που στρέφουν τον προβολέα σε τοπικά προϊόντα, μέσα από πιάτα σαν το φιλέτο κοτόπουλου με μορχέλες και ριζότο κολοκύθας, το φιλέτο πέρκας με σάτσα αρμορίκαν, κίτρινα καρότα και σιμιγδάλι, ή την ψητή φραγκόκοτα σε καφέ, με σέλινο κονφί και βραστά φθινοπωρινά λαχανικά.