Το Cup or What είναι το νέο μας pit stop στη Γλυφάδα

Το νέο στέκι του Ομίλου Καστελόριζο συνδυάζει εκλεκτά χαρμάνια καφέ με προσεγμένα breakfast bowls, αλλά και lunch break ιδέες ή ολοήμερα bites που μας γεμίζουν ενέργεια.

Το Cup or What είναι το νέο μας pit stop στη Γλυφάδα

Ένα καθημερινό διάλειμμα ευζωΐας μας καλεί να κάνουμε το «Cup or What», το ολοκαίνουριο healthy στέκι που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες στο ολοζώντανο κέντρο της Γλυφάδας, με την υπογραφή του πολυσχιδή Ομίλου Καστελόριζο. Εκεί, σε έναν φωτεινό χώρο όπου οι γήινες και ζεστές αποχρώσεις του ξύλου και της ψάθας μπλέκονται με την μπεζ τσιμεντοκονία για να φέρνουν Californian-cool νότες οργανικού design, ο πάντα δημιουργικό σεφ του Ομίλου, Βασίλης Καφαλούκος, παρουσιάζει μια σειρά από healthy προτάσεις αποτοξίνωσης κι επαναφόρτισης, παρέα με εκλεκτά χαρμάνια καφέ, και προσεγμένα ροφήματα.

Το Cup or What είναι το νέο μας pit stop στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Με τη γνωστή εταιρεία Galliano να εγγυάται την ποιότητα του καφέ, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά να μπλέκονται σε χυμούς και smoothies, η μέρα ξεκινά γεμάτη ενέργεια, συνοδεία comfort προτάσεων από breakfast bowls (δημητριακά με σοκολάτα, μακαντέμια και γάλα καρύδας, κρέμα λεμόνι με βρώμη και αμύγδαλα, αλλά και γιαούρτι με κομπόστα ροδάκινο ανάμεσα στις επιλογές), και χειροποίητων προϊόντων αρτοποιίας (γαλλικά κρουασάν βουτύρου, αφράτα cookies σε διάφορες γεύσεις και φρεσκοφουρνισμένα σπιτικά κέικ ), ενώ οι 100% βιολογικές μπάρες δημητριακών (baked, ή ωμές), που είναι ιδανικές για φουλ ενέργεια σε λίγες μόλις χορταστικές μπουκιές, είναι φτιαγμένες χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Το Cup or What είναι το νέο μας pit stop στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Παράλληλα, εκτός από το πρωινό μας, το «Cup or What» φροντίζει και για το σημαντικότερο break της ημέρας, με ανάλαφρες και πλούσιες σε γεύσεις προτάσεις για lunch break. Αφράτες και δροσερές σαλάτες η κινόα με κρέμα ταχίνι, σπανάκι και vinaigrette lime, η κλασσική αγαπημένη τονοσαλάτα ή ακόμη και τις χορταστικές κρύες πένες ολικής, με ψητά μανιτάρια και αρακά, φροντίζουν να μας δώσουν ενέργεια ακριβώς εκείνη τη στιγμή της ημέρας που οι μπαταρίες μας φαίνεται να μας εγκαταλείπουν, ενώ τα σάντουιτς (με κοτόπουλο, τόνο, σολομό, ψητή μελιτζάνα κ.ά.), που προσφέρονται σε επιλογή από λευκή ή πολύσπορη μπαγκέτα, αλλά και σε brios bun, είναι σωτήρια για on the go λιγούρες.

Φοίβης 11, Γλυφάδα, 2108940500, cuporwhat.gr, IG: @ cuporwhat

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.