Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά

Η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο εστιάζει στη μοντέρνα κρεατοφαγία.

Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά

Η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο έκανε μόλις πρεμιέρα στα βόρεια προάστια, εστιάζοντας στη μοντέρνα κρεατοφαγία. Το «Δον Μόσκιο» βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό «Καστελόριζο» της Κηφισιάς και ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν σύγχρονης αισθητικής χώρο, που συνδυάζει το γυμνό κόκκινο τούβλο στους τοίχους με τις πράσινες πινελιές από φυτά εσωτερικού χώρου και μια εντυπωσιακή μπάρα από κόκκινο και λευκό μάρμαρο.

Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μενού που έχει διαμορφώσει ο Άγγελος Τζαν κάνει την αρχή με ενδιαφέροντα κρεατο-ορεκτικά όπως το μεδούλι με τσάτνεϊ κρεμμυδιού και σος πίκο ντε γκάλο, προτείνοντας για τη συνέχεια κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες, ορισμένα εκ των οποίων ωρίμανσης, αλλά και κοπές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Δεν λείπουν και ορισμένα κύρια πιάτα, όπως το φιλέτο κόκκορα που σερβίρεται με κους κους αρωματισμένο με σάλτσα μάραθου και ζαμπαγιόν από ταχίνι, ενώ τόσο η λίστα των κρασιών όσο και εκείνη των κοκτέιλ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.