To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το ατμοσφαιρικό gastro bar του Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation.

To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το «Huaca» με την μεγάλη αγάπη για τις Nikkei γεύσεις στο Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation, που θα σερβιριστεί στις 8/11. Το «παρών» στην ανοικτή κουζίνα θα δώσει ειδικά για την περίσταση ο ταλαντούχος executive chef του ατμοσφαιρικού gastro bar Δημήτρης Κότσαλης, ο οποίος θα ετοιμάσει μαζί με τον Σωτήρη Κόρακα που κρατά τα ηνία της κουζίνας, μια σειρά από ενδιαφέρουσες ιαπωνο-περουβιανές σπεσιαλιτέ.

To «Huaca» έχει γενέθλια - εικόνα 1

Η αρχή γίνεται με μια σαλάτα κινόα με τατάκι τόνου και εσπεριδοειδή, η «ωμή» συνέχεια επιφυλλάσει tiradito από μαγιάτικο με αχινό και σεβίτσε τσιπούρας με γυαλιστερές, ενώ την κορύφωση του μενού θα φέρουν η καραμελωμένη μελιτζάνα Nasu Miso με ντρέσινγκ από ταχίνι και το χιλιανό λαβράκι με πουρέ λευκού καρότου. Τις γεύσεις θα συνοδεύσει το καινούργιο κρασί του οινοποιείου Μπουτάρη «Λευκό Γράμμα», δεν θα λείψουν ωστόσο τα signature cocktails του Άρη Χατζηαντωνίου, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του μαγαζιού. Το ειδικό αυτό εορταστικό μενού κοστίζει € 60 κατ’άτομο, και θα σερβιριστεί σε δύο slots (6.30 και 9.30 μ.μ.) κατόπιν της απαραίτητης κράτησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Huaca

Τιμολέοντος 1, Μετς
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.