«Μικρές Κυκλάδες» και στην Κηφισιά

Το γνωστό θαλασσινό στέκι της Ηλιούπολης μόλις απέκτησε αδερφάκι στα βόρεια της πόλης.

«Μικρές Κυκλάδες» και στην Κηφισιά

Το γνωστό θαλασσινό στέκι που δημιούργησε ο Αντώνης Κωβαίος στην Ηλιούπολη μόλις απέκτησε ένα πιο επίσημο αδερφάκι στα βόρεια της πόλης. Οι «Μικρές Κυκλάδες» της Κηφισιάς στεγάζονται στο χώρο του παλιού «Hachiko» επί της Αγίου Τρύφωνος, ο οποίος ανανεώθηκε αισθητά προκειμένου να στεγάσει κάτω από τον εντυπωσιακό κυματοειδή «ουρανό» του την μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα του ταλαντούχου σεφ Γιώργου Μπάκα.

«Μικρές Κυκλάδες» και στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μενού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ωμοφαγία, με προτάσεις σαν το σεβίτσε από γάμπαρη Αμβρακικού μαριναρισμένο σε τεκίλα και passion fruit ή το καρπάτσιο από μαγιάτικο με μαστιχέλαιο και αυγοτάραχο, βάζει όμως στο παιχνίδι και άλλες ωραίες ιδέες όπως η θαλασσινή pasta και το ολόκληρο ψάρι ψημένο σε ζυμάρι με μυρωδικά. Το φρέσκο ψάρι αλλά και πολλές πρώτες ύλες προέρχονται φυσικά και εδώ από τις Μικρές Κυκλάδες, ενώ δεν λείπει ένα oyster bar για όσους προτιμούν το θαλασσινό τσιμπολόγημα συνοδεία κρασιού και κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρές Κυκλάδες

Αγίου Τρύφωνος 15 και Ομήρου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.