Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert

Ο βραβευμένος Γάλλος σεφ υπογράφει τα νέα μενού του rooftop resto του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus», με το winter opening του εμβληματικού εστιατορίου να προγραμματίζεται για τις 12 Νοεμβρίου.

Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert

Σπουδαία νέα από το «St George Lycabettus» που, με τη συνεργασία του με τον βραβευμένο σεφ Geoffrey Rembert, φέρνει στην Αθήνα λάμψη Michelin, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα μενού που ο βραβευμένος με 1* Γάλλος σεφ συνυπογράφει με τον σταθερό exec chef του «St. George», Βασίλη Μηλιό.

Το «La Suite» υποδέχεται τον μισελενάτο σεφ Geoffrey Rembert - εικόνα 1

Σε μια συνέργεια που θα είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, αν δεν την είχε μπλοκάρει η πανδημία, οι δυο σεφ συνδημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό fusion μενού, αλλά και μια εμπειρία degustation, που σκοπό έχουν να γεφυρώσουν την απόσταση Αθήνας – Παρισιού, μέσα από τη δύναμη των γεύσεων. Ακολουθώντας την bistronomy λογική, το a la carte μενού περιλαμβάνει πιάτα γαλλικής φινέτσας, όπως τα χτένια St Jaques με χαβιάρι Hadid, ή το στήθος πάπιας με κρούστα αρωματικών, αλλά και ελληνικής μενταλιτέ, σαν τις γαρίδες με κρέμα ντομάτας, φέτα και ούζο, ή το λαβράκι με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Παράλληλα, καθημερινά θα σερβίρεται και το degustation μενού «Paris – Athenes», που περιλαμβάνει δυνατότητα για champagne pairing με την υπογραφή της Moët et Chandon – και τα δύο μενού θα σερβίρονται από τη βραδιά του winter opening του εστιατορίου, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, μέχρι και τον Φεβρουάριο της ερχόμενης χρονιάς.

Φυσικά, το χειμερινό πρόγραμμα του «La Suite» περιλαμβάνει πολλές ακόμη εκπλήξεις, όπως τα ειδικά μενού για την υποδοχή του φρέσκου Beajoulais Nouveau από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου, ένα παραδοσιακό all American thanksgiving dinner στις 25 Νοεμβρίου, αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο Black Truffle Menu επ’ αφορμή της Black Friday στις 26 Νοεμβρίου, όλα στην ατμοσφαιρική βεράντα του «La Suite», βραβευμένη ως Best View in Europe για τη συναρπαστική της θέα στην Αθήνα και τον Σαρωνικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.