Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Με παραδοσιακό ιταλικό ταμπεραμένο και φινετσάτη μοντέρνα αισθητική, το πιο νόστιμο ραντεβού των Νοτίων Προαστίων επανέρχεται δίνοντάς μας καλό λόγο να κατηφορίσουμε προς τη μοναδική του βεράντα.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει

Ένα από τα πιο νόστιμα ραντεβού των φθινοπωρινών μας Κυριακών επιστρέφει ανανεωμένο, με το «Mercato», στον 5ο όροφο του «Nafsika» στο «Four Seasons Astir Palace Athens», να στρώνει ξανά τη στιλάτη σάλα του, για να υποδεχτεί το Sunday Brunch από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.

Εκεί, ο Ιταλός Chef Sergio Favata συνθέτει ένα μενού βασισμένο σε χειροποίητα προϊόντα και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, με τη μεγάλη ποικιλία artisanal τυριών και αλλαντικών, το oyster bar και τα ψαρικά του μπουφέ, να συντονίζονται με κλασικά πιάτα brunch, σαν το US Prime Beef Burger και τα «Mercato» Eggs Benedict.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 1

Παράλληλα, premium κοπές, φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά εποχής καψαλίζονται στο Live BBQ station, πιάτα όπως το Risotto alla Milanese, ή τα Lasagna Vegetariana με βελουτέ παρμεζάνας και καπνιστό Scamorza φέρνουν το ιταλικό συνταγολόγιο στην κομψή σάλα, ενώ ο εντυπωσιακώς κατάλογος επιδορπίων κλείνει την εμπειρία με περισσότερες από δέκα επιλογές, και signature cocktails όπως το Menta, το Bellini και το κλασσικό Bloody Mary, ανεβάζουν το κυριακάτικο party mood.

Το κυριακάτικο brunch του «Mercato» στο Four Seasons Athens επιστρέφει - εικόνα 2

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 8901000
Τιμή : 85€ ανά άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.