Η vegan πλευρά της ελληνικής κουζίνας στο «W Karytsi»

Το νέο, ασπρόμαυρο και μικροσκοπικό spot της πλατείας Καρύτση σερβίρει χορτοφαγικές διασκευές ελληνικών φαβορί, αλλά και κλασικά αγαπημένα του vegan κύματος.

Η vegan πλευρά της ελληνικής κουζίνας στο «W Karytsi»

Τη χορτοφαγική πλευρά της ελληνικής κουζίνας φέρνει στο προσκήνιο το νέο, μικροσκοπικό κι ασπρόμαυρο spot της πλατείας Καρύτση, με το W του «W Karytsi» εδώ να μην διαβάζεται ως double-U, αλλά ως double-V, από τη σύνθεση των Vegan και Vegetarian κανόνων που διατρέχουν την κουζίνα του. Έτσι, μπιφτέκια και σουβλάκια σόγιας, μπουκιές τόφου με φυτικό γιαούρτι, πίτες μανιταριών και ντάκος με τυρί αμυγδάλου, ακόμη και brownies γλυκοπατάτας με vegan παγωτό βανίλια φιγουράρουν στο ελεύθερων ζωικών μενού του «W Karytsi», ενώ «πράσινο» παστίτσιο και vegan μουσακάς, παρέα με μυρωδάτες ρεβιθάδες και πατζαροσαλάτες με καρότο και κινόα κοντράρονται με φουρνιστούς λαχανοντολμάδες συνοδεία σάλτσας από λεμόνι και ταχίνι, την ώρα που το ελληνικό μποστάνι βρίσκει μοντέρνα έκφραση στο δροσερό και αναζωογονητικό Greek Super Bowl.

Η vegan πλευρά της ελληνικής κουζίνας στο «W Karytsi» - εικόνα 1

Πλατεία Καρύτση 5, Αθήνα, 2103216738

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.