All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι ένα all day bar restau with a twist, μιας και το νέο μενού του φαγητού έχει στηθεί για να πλαισιώσει την μοναδική του κάβα. Η κουζίνα χαρακτηρίζεται μεν εστιατορική, ωστόσο είναι προσιτή και οικεία.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 1

Τα πιάτα έχουν επιλεγεί και παρουσιάζονται με βάση το wine pairing που επιμελείται η ομάδα των sommeliers Φανή Κολάκη και Δημήτρη Γρουμπό. Πολλά από τα πιάτα ταιριάζουν σε μια vegan ή vegetarian διατροφή ενώ συνδυάζονται με ετικέτες βιολογικής παραγωγής.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 2

Η λίστα κρασιού μετρά 100 και πλέον ετικέτες, με 45 από αυτές σε ποτήρι, από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα, όπου ανάμεσά τους θα βρείτε επιλογές φυσικών, βιολογικών και «Οrange» κρασιών από μικρά Ελληνικά Οινοποιεία. Παράλληλα προσφέρεται ξεχωριστή λίστα με ιδιαίτερες ετικέτες περιορισμένης εμφιάλωσης.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 3

Η αίσθηση που αποπνέει ο χώρος σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη και διακριτική προσέγγιση της φιλοξενίας δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 4

Άλλωστε είναι ένα home bar που μετράει πολλούς φανατικούς ενοίκους τόσο για τα εξαιρετικά blends καφέ, τα πρωινά γεύματα όσο και για τη λίστα των cocktails που επιμελείται η ομάδα του bar.

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

38 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.