Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο

Το εξαιρετικά γοητευτικό σκηνικό στη Βουλιαγμένη με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, αλλά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, εκπέμπει μια μοντέρνα χαλαρότητα που σε εμπνέει.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο

Το εξαιρετικά γοητευτικό σκηνικό στη Βουλιαγμένη με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, αλλά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, εκπέμπει μια μοντέρνα χαλαρότητα που σε εμπνέει. Όνομα ταυτισμένο με την ψαγμένη και προσιτή θαλασσινή κουζίνα και το νεανικό cool ύφος στο σέρβις, εδώ και πάνω από μία δεκαετία, το σούπερ δημοφιλές εστιατόριο της Βουλιαγμένης έχει ανεβάσει τον γαστρονομικό πήχη χωρίς να χάνει τίποτε από την ταυτότητά του. Άλλωστε οι πιστοί πελάτες του αναζητούν νέες πειραγμένες γεύσεις δίπλα στα κλασικά αγαπημένα και το «Σαρδελάκι… με θέα» εξελίσσεται μαζί τους.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 1

Upscale πιάτα, όπως το νοστιμότατο καλαμάκι με γάμπαρη Αμβρακικού και σουπιά με spicy σαλτσούλα, δείχνουν τις δυνατότητες της κουζίνας, ενώ πολλή δουλειά έχει γίνει και στα ωμά, όπως το εξαιρετικό σεβίτσε με λαβράκι και γαρίδα και το καρπάτσιο τόνου. Φυσικά, οι σταθεροί φαν του μαγαζιού θα βρουν τα κλασικά μικρά ψαράκια και θαλασσινά, τη σαρδέλα, τον γαύρο, το φρέσκο θράψαλο, που έρχονται άψογα τηγανισμένα και σε πάντα πληθωρικές μερίδες, σερβιρισμένα κλασικά στο τηγανάκι, αλλά και επιλογές της ημέρας σε μεγάλα ψάρια στη σχάρα.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 2

Θα τα συνδυάσετε με ξεχωριστές επιλογές από την επίσης αναβαθμισμένη κάβα, που έχει ενισχυθεί με πιο ιδιαίτερες ελληνικές αλλά και διεθνείς ετικέτες.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 3

Παράλληλα, για μια ακόμη πιο premium εμπειρία, το «Σαρδελάκι… με θέα πριβέ», σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο πυροβολείο πάνω στα βράχια, βγάζει τραπέζια σε μια χερσόνησο εντελώς δίπλα στο κύμα, με μόλις 15 τραπέζια, τα μόνα που χρειάζονται κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σαρδελάκι... με Θέα

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Βουλιαγμένη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.