Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές έρχονται στο «MarBella Nido»

Ένα ειδικό αφιέρωμα με τίτλο Greek chefs abroad ξεκινά στο πολυτελές ξενοδοχείο της Κέρκυρας, με πρώτη προσκεκλημένη την Ειρήνη Τζώρτζογλου.

Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές έρχονται στο «MarBella Nido»

Ένα ειδικό αφιέρωμα με τίτλο Greek chefs abroad ξεκινά αυτό το καλοκαίρι το πολυτελές ξενοδοχείο «MarBella Nido» της Κέρκυρας με στόχο να αναδείξει τους Έλληνες σεφ που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Πρώτη προσκεκλημένη είναι η Ειρήνη Τζώρτζογλου που κέρδισε το βρετανικό MasterChef το 2019, η οποία θα παρουσιάσει τη γαστρονομική της φιλοσοφία με έντονο το ελληνικό στοιχείο μέσα από δύο ειδικά menu degustation που θα σερβιριστούν στο εστιατόριο Apaggio του ξενοδοχείου στις 2/7, και την επόμενη ημέρα στο καινούργιο αδερφό ξενοδοχείο «MarBella Elix» στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Η συνέχεια της νέας αυτής πρωτοβουλίας θα γραφτεί τον Σεπτέμβριο (10-12/9), με επίτιμο προσκεκλημένο τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Κιόρογλου, ο οποίος διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στην Κυανή Ακτή.

Σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές έρχονται στο «MarBella Nido» - εικόνα 1

Το κόστος για κάθε μενού είναι € 95 κατ’άτομο συμπεριλαμβανομένου του wine pairing με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις δείτε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 4 εστιατόρια για κορυφαίο sushi σε ειδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για επίσκεψη σε 4 από τα καλύτερα εστιατόρια για sushi στη χώρα, με ειδικά μενού που κάνουν τις τιμές… sashimi.

26/09/2024

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα 15 καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την κουζίνα της χώρας, πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις Χρυσού Σκούφου με άρωμα ελληνικό.

Ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: "Fellows" και Cine Πολεμικό σε μια απολαυστική συνάντηση γεύσεων και σινεμά

Το "Fellows" και ο θερινός Cine Πολεμικό προσφέρουν την τέλεια συνδυαστική πρόταση για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην πόλη.

5 γευστικές αποδράσεις στο Περιστέρι

Από casual all-day χώρους μέχρι εστιατόρια που προτείνουν ασιατικές γεύσεις, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην περιφέρεια

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – τόσο που… σ’ αυτά τα κορυφαία εστιατόρια ψαριού της περιφέρειας, δε θα μείνει ούτε λέπι!

5 εστιατόρια στο Χαλάνδρι που αξίζει να δοκιμάσεις

Από ιταλικές και μεξικάνικες γεύσεις μέχρι cozy brunch spots, το Χαλάνδρι προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της Ελλάδας σε μοναδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Και για να περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, ελάτε να σημειώσουμε μαζί τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της χώρας.