Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ. Το all day bistro, που ανήκει στον όμιλο «nice n easy group», μοιράζεται το ίδιο healthy DNA με τα «αδερφάκια» του, βάζοντας όμως επιπλέον στην εξίσωση αμείωτη ζωντάνια, ενέργεια και χαρούμενη διάθεση. Τηρώντας ευλαβικά τα πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, το σενάριο της απόλαυσης γράφεται στο «Zinglee» με ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό μείγμα με πινελιές από όλον τον κόσμο – και ασφαλώς τη signature farm-to-table φιλοσοφία των «nice n easy».

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ - εικόνα 1

Έτσι στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού βρίσκουμε υπέροχες προτάσεις, όπως το σεβίτσε τόνου με πράσινο μήλο και καυτερή πιπεριά, ο φρέσκος σολομός στη σχάρα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά κι ένας πολύ ξεχωριστός vegan μουσακάς με κιμά από μανιτάρια, που ανυπομονούμε να τον χαρούμε, ενώ μια ματιά να ρίξουμε στον κατάλογο του brunch αρκεί για να πειστούμε πως η μέρα μας θα ξεκινήσει όχι μόνο απολαυστικά αλλά και όσο θρεπτικά χρειάζεται. Όσο για τις πιο μεγάλες ώρες που σίγουρα θα μας βρουν εδώ, λέμε να τιμήσουμε τα signature cocktails της μπάρας, όπως το εξαιρετικό Athenian Elite με gin, αγγούρι, σιρόπι μήλου και πικάντικες νότες φρεσκάδας από εσπεριδοειδή και πιπέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.