Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής και συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια. Το τοπίο έτσι όπως ξεδιπλώνεται μέσα στους καταπράσινους κήπους του Γκολφ Γλυφάδας είναι από τα ομορφότερα που μπορεί να απολαύσει κάποιος, δημιουργώντας τις συνθήκες μιας πραγματικής δροσερής εξοχής που κρατά μακριά τη ζέστη του καλοκαιριού και δίνει σε κάθε στιγμή της ημέρας τη γεύση που της αξίζει.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial» - εικόνα 1

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος ενορχηστρώνει μαζί με τον Άγγελο Καραμούζη ένα δελεαστικό γευστικό ρεπερτόριο με μοντέρνο ελληνικό χρώμα και βάση του τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης. Ήδη από νωρίς το πρωί, δίπλα στον πρώτο καφέ της ημέρας βάζουμε λ.χ. μια καραμελωμένη πίτα ανθότυρου με μέλι και ταχίνι και άλλες θαυμάσιες προτάσεις από το brunch menu, ενώ από το μεσημέρι και μετά μας περιμένουν πιάτα πολύ ξεχωριστά, όπως ο σπιτικός κόκορας από τους Μολάους με κρητικές μακαρούνες, βλίτα και ξύγαλο ή το φρέσκο λαβράκι σχάρας με τα αγαπημένα χόρτα του σεφ και πουρέ παντζαριού.

Όλα αυτά παντρεύονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ, τα οποία χαιρόμαστε καθημερινά μέχρι τις 12 το βράδυ και μέχρι λίγο πιο αργά τις Πέμπτες, όταν στον κήπο υπάρχει συνοδεία live acts με γνωστούς καλεσμένους.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

38 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.