Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο. Με το πάθος ενός σύγχρονου τροφοσυλλέκτη, τα δύο αδέρφια δεν αναζητούν απλώς την ποιοτικότερη πρώτη ύλη που μπορούν να βρουν, αλλά φροντίζουν και να καλλιεργούν σχέσεις βαθιάς εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς τους που εφοδιάζουν το μαγαζί με προϊόντα τα οποία παράγονται ειδικά γι’ αυτό. Πρόσφατα μάλιστα έφεραν στο προσκήνιο αυτόχθονες φυλές βοοειδών, όπως ο αυθεντικός ελληνικός μαύρος χοίρος και η αρχαία στεπική αγελάδα τύπου Κατερίνης, τόσο διοργανώνοντας τις εκδηλώσεις Wise Food Stories, που στόχο είχαν να γνωρίσουμε την αξία και τη σημασία τους, όσο και φιλοξενώντας εκλεκτές κοπές από τα συγκεκριμένα κρέατα στο εντυπωσιακό ψυγείο σιτέματος του εστιατορίου.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill» - εικόνα 1

Παράλληλα δε φτιάχνουν μια ολόκληρη σειρά από δικά τους προϊόντα και κάνουν όλο και πιο πλούσια την εμπειρία της κρεατοφαγίας που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο «Basegrill». Γι’ αυτό στα τραπέζια του θα δεις κόσμο από ολόκληρο το Λεκανοπέδιο να απολαμβάνει σπεσιαλιτέ που είναι πλέον κομμάτι του DNA του εστιατορίου, όπως τα περίφημα αβγά μάτια σε φωλιά πατάτας ή τα υπέροχα homemade αλλαντικά και λουκάνικα, ποντάροντας για τη συνέχεια σε αστέρια του κρέατος, όπως η εξαιρετική σπαλομπριζόλα σε διαφορετικούς βαθμούς σιτέματος και πάντα με ψήσιμο ακριβείας. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα, που έχει κάτι από χαρούμενη γιορτή, το πολυάριθμο σέρβις περιποιείται με επαγγελματισμό και σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, που εδώ τηρούνται στον υπερθετικό βαθμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.