«Ταβέρνα 37»: «Γαλανόλευκες» σπεσιαλιτέ στο «Four Seasons»

Η πολύ κομψή «Ταβέρνα 37» του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» προσφέρει την τέλεια αφορμή για να απολαύσουμε στιγμές πολύτιμης καλοκαιρινής χαλάρωσης στην αγκαλιά του συναρπαστικού θερέτρου.

«Ταβέρνα 37»: «Γαλανόλευκες» σπεσιαλιτέ στο «Four Seasons»

Η πολύ κομψή «Ταβέρνα 37» του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» προσφέρει την τέλεια αφορμή για να απολαύσουμε στιγμές πολύτιμης καλοκαιρινής χαλάρωσης στην αγκαλιά του συναρπαστικού θερέτρου, που ξεκίνησε πέρυσι τη λειτουργία του στην εμβληματική χερσόνησο του Αστέρα. Κρυμμένη σε ένα από τα πιο όμορφα και χαρισματικά σημεία του συγκροτήματος και «φιλοτεχνημένη» από το πολύ γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio σε σοφιστικέ, χαλαρό ύφος, αυτή η new style ταβέρνα εναρμονίζεται απόλυτα στο περιβάλλον και στρώνει τα τραπέζια της ακριβώς εκεί όπου σκάει το κύμα.

Το μενού που προτείνει ο ταλαντούχος σεφ Θοδωρής Καρίνος έχει στην καρδιά του τις κλασικές ελληνικές γεύσεις, δοσμένες όμως σε ένα πιο μοντέρνο αμπαλάζ, με ιδιαίτερη φροντίδα για τις εκλεκτές πρώτες ύλες. Έτσι λ.χ. τα γεμιστά αποδομούνται σε ένα εξαίσιο ριζότο με μέντα και μους φέτας, ο μουσακάς προτείνεται σε μια signature εκδοχή με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι και αφρό από μπεσαμέλ, ενώ δεν λείπουν πολλές και διαφορετικές προτάσεις για τους λάτρεις της θάλασσας, όπως το πολύ φίνο καρπάτσιο από λαβράκι με λεπτές φέτες από αβγοτάραχο ή η αστακομακαρονάδα-μπεστ σέλερ του μαγαζιού.

«Ταβέρνα 37»: «Γαλανόλευκες» σπεσιαλιτέ στο «Four Seasons» - εικόνα 1

Η εντυπωσιακή βιτρίνα γεμίζει καθημερινά με ολόφρεσκα ψάρια που ψήνονται με μαεστρία στη σχάρα, ενώ στο τέλος καταφθάνει ένα προφιτερόλ –πραγματικός πειρασμός– με σου που φτιάχνουν οι ίδιοι αλλά και καραμελωμένα φουντούκια.

Περισσότερες πληροφορίες

Taverna 37

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»), Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια