Επιστρέφουν στον «Βασίλαινα» οι βραδιές οινογνωσίας

Αφιερωμένη στο επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη θα είναι η πρώτη οινογευστική συνάντηση στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside» στο καταπράσινο πάρκο Μαδρίτης.

Επιστρέφουν στον «Βασίλαινα» οι βραδιές οινογνωσίας

Το νήμα της οινογευσίας πιάνει ξανά ο «Βασίλαινας» κι ανανεώνει ένα από τα πιο αγαπημένα μας ραντεβού με το εμβληματικό εστιατορίο , φέρνοντάς το στον ολοκαίνουριο, σαγηνευτικό κήπο του πάρκου Μαδρίτης. Εκεί, στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside», το Σάββατο 18 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί το επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη, για μια μοναδική βραδιά με ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας, στο καταπράσινο φόντο του πάρκου. Σ’ αυτόν τον θύλακα δροσιάς, το κρητικό οινοποιείο που αναδεικνύει τοπικές ποικιλίες όπως το Βιδιανό, το Λιάτικο και το Κοτσιφάλι, θα φιλέψει τα κρασιά του σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού wine pairing, με πιάτα όπως το ταρ ταρ με γαρίδες Κοιλάδας, ή το κριθαράκι με κανθαρέλες και τυρί Σαν Μιχάλη. Το μενού κοστίζει 40€, ενώ οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο 2107210501.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.