Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Πώς θα σας φαινόταν, με μερικά κλικ μονάχα, να ερχόταν στο σπίτι σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί;

Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Το «Vintage», το δημοφιλές wine bar του κέντρου, μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και τις καινοτομίες. Στη λίστα του, που είναι από τις πιο ενημερωμένες της πόλης, κατάφερε να συγκεντρώσει εξαιρετικές ετικέτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο οινικό κόσμο, ενώ πρώτο λάνσαρε και χρησιμοποίησε το Coravin για το σερβίρισμα σπάνιων και παλαιωμένων κρασιών.

Τώρα, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά, συστήνοντας την υπηρεσία «delivery per glass». Κάντε εικόνα να είστε με την παρέα σας στον κήπο, ή τη βεράντα και να μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτήρι από το κρασί που σας αρέσει! Ο καθένας μάλιστα μπορεί να έχει όποιο επιθυμεί, από μια λίστα με 30 επιλεγμένες ετικέτες από τον Ελληνικό αμπελώνα. Επιπλέον, μπορείτε να συνοδεύσετε τι επιλογές σας με διαλεκτά τυριά και αλλαντικά από μικρούς ντόπιους παραγωγούς, ή με κάποια από τα κλασικά πιάτα του «Vintage».

Οι παραγγελίες για το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές γίνονται μέσα από τις δημοφιλείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ενώ αν κάποιος τα παραλάβει από το wine bar, έχει έκπτωση 10%.

Περισσότερες πληροφορίες

Vintage

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

38 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.