Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους "Μαζί"

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut».

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής στην οικογένεια των εστιατορίων "Cookoovaya", "Basegrill", "Τραβόλτα" και "Hoocut". Αυτό το πολύ όμορφο μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας, χαράς και αλληλεγγύης που ήθελαν να απευθύνουν ενόψει της επανεκκίνησης των εστιατορίων οι τέσσερις εξαιρετικοί σεφ ντύνεται μάλιστα από τα υπέροχα λόγια του γνωστού στιχουργού αλλά και καλού τους φίλου Οδυσσέα Ιωάννου, ενώ συνοδεύεται από ένα σημείωμα που υπογράφουν όλοι μαζί σε έντονα προσωπικό ύφος.

"Μια άνω τελεία η ζωή μας τελευταία. Όλοι μας με υπευθυνότητα αφήσαμε τα πράγματα ανολοκλήρωτα. Χάσαμε το άγγιγμα, την αγκαλιά, τα φιλιά αλλά ποτέ δε διακόψαμε την επαφή με τους ανθρώπους μας. Αλλάξαμε τρόπο απλώς. Ήρθε η ώρα να τα συνεχίσουμε μαζί, όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Αν ακόμη μας χωρίζει μια απόσταση ασφάλειας, μας ενώνουν τόσα άλλα, η γιορτή, η αγάπη και η αισιοδοξία μας.

Καλώς ορίσατε

Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς, Κλεομένης Ζουρνατζής"

Δείτε το βίντεο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Travolta

Αρκαδίας & Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.