Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Το στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης συνδυάζει ετικέτες της κάβας του και επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών με προσεγμένα bites, ανεβάζοντας level στα after-office drinks του κέντρου.

Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Σωματοφύλακας της στοάς Πύρρου και πρωτεργάτης της πιάτσας της Αγίας Ειρήνης, το ανανεωμένο «ZAF» συνεχίζει τα οινογνωστικά του ραντεβού, με τα Wine Thursdays να φέρνουν το κρασί σε ρόλο πρωταγωνιστή και το δωρεάν μπουφέ από λαχταριστά συνοδευτικά, να ανεβάζουν level στα after-office τσουγκρίσματά μας.

Δεκαπέντε προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες, όλες διαθέσιμες και σε ποτήρι, συνθέτουν σταθερή κάβα του «ZAF», απ’ την οποία θα προκύψει και η μεθυστική πρόταση της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, με την γκάμα των επιλογών του μπουφέ να εμπλουτίζεται από κινεζικό κοτόπουλο με λαχανικά.

Την δεύτερη Πέμπτη του μήνα, 13 Φεβρουαρίου, ο προβολέας στρέφεται στο κτήμα Μουσών, με κρασιά όπως ο Χρυσόλιθος, που παντρεύεται ιδανικά με τα θαλασσινά, όπως οι γαρίδες μαριναρισμένες με τσίλι πιπεριά και φρέσκια ντομάτα, που θα πρωταγωνιστούν στο μπουφέ.

Όσο για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, το κτήμα Τσιλιλή θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά του τσίπουρα, αλλά και τη σειρά Θεόπετρα, απ’ την οποία προέρχεται και το εξαιρετικό ροζέ που θα ταιριάξει όμορφα με τα λευκά κρέατα, αλλά και πιάτα όπως το χοιρινό φιλέτο με πολύχρωμες πιπεριές του «ZAF».

Περισσότερες πληροφορίες

Zaf

Πλ. Αγίας Ειρήνης 8, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.