Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Η νέα σεζόν έφερε ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες.

Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Πάνε περίπου 25 χρόνια που το «La Strega» ξεκίνησε την πορεία του από το Φάληρο, η οποία γράφεται πλέον στα μαγαζιά της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης. Η νέα σεζόν έφερε μάλιστα ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες, που ανοίγονται από την πίτσα και την pasta προς τα μπέργκερ και τα tex mex classics κάνοντας όμως χώρο και για τα εκλεκτά κρεατικά.

Έτσι, μπορείτε να τσιμπολογήσετε ελεύθερα γεύσεις του κόσμου, κάνοντας για παράδειγμα την αρχή με crispy μανιτάρια porto bello που συνοδεύονται με ζεστή σος κρέμας τυριού με λευκή τρούφα όπως και τα χειροποίητα nachos με πολλά και διαφορετικά toppings. Η συνέχεια μπορεί να περιλαμβάνει μια πίτσα Milano με καλή μοτσαρέλα, καπνιστές νότες από τυρί scamorza, λεπτές φέτες σαλάμι και φρέσκια ρόκα ή μια pasta Guanciale al Pepe για όσους αγαπούν την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα, ενώ στην ενότητα των κρεατικών αξίζει να ποντάρετε σε ένα rib eye steak από Black Angus ή μια ταλιάτα που γαρνίρεται με σος τσιμιτσούρι και ζυμαρικά νιοκέτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Strega (La)

Χρ. Σμύρνης 8, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.