Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την Αθήνα να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο, ακριβώς εκεί όπου συναντιούνται οι πιάτσες Συντάγματος, Βουκουρεστίου και Κολωνακίου, με τις μεγάλες τζαμαρίες του ανοιχτές για al fresco παρεΐστικες συνάξεις, με γεύσεις πειραγμένης ελληνικής παράδοσης στο πιάτο.

Καλωσορίζοντας στην κουζίνα της φρέσκα λαχανικά και φρούτα από το μποστάνι της Κρήτης, η ομάδα του «Κιουζίν» κρατά τα ΠΟΠ ελληνικά προϊόντα σταθερά σε πρώτο πλάνο, ενώ στο μενού της πρωταγωνιστούν πάντα οι εποχικές επιλογές, με δημιουργίες στηριγμένες στη διάθεσή της για ανανεωτικά παιχνίδια με την παράδοση.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο - εικόνα 1

Σε απόλυτη αρμονία με τη νεο-ρετρό αισθητική της διακόσμησής του, με ταπετσαρίες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες κι ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι, το «Κιουζίν» ξεδιπλώνει οικείες προτάσεις πλουτισμένες με τη σπιρτάδα του αναπάντεχου. Την γκάμα των επιλογών του σταθερού μενού συμπληρώνει πλέον μια μεγάλη επιλογή από δροσερά παγωτά και φρουτένια καλοκαιρινά γλυκά, με vegan, gluten free και low calorie αποτύπωμα – καθότι έχουμε να εμφανιστούμε και στην παραλία!

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.