Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas;

Μόλις λίγους μήνες μετρούν τα «Pax Burgers» στην καρδιά της πόλης και κατάφεραν να γίνουν αμέσως σημείο συνάντησης των burger lovers ολόκληρης της Αθήνας.

Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas;

Μόλις λίγους μήνες μετρούν τα «Pax Burgers» στην καρδιά της πόλης και κατάφεραν να γίνουν αμέσως σημείο συνάντησης των burger lovers ολόκληρης της Αθήνας. Όποια στιγμή κι αν βρεθούμε στο γωνιακό και ανοιχτόκαρδο spot στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα το βρούμε γεμάτο κόσμο που απολαμβάνει κάποιο από τα signature Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, που δίνουν στην αλυσίδα το όνομά της.

Όλα τα burgers που δημιουργούν οι Pax burgeristas φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή που τα παραγγέλνεις, ενώ σπιτικά είναι και τα buns που ψήνονται επιτόπου καθημερινά, όπως και οι σος και οι λεπτοκομμένες φρέσκες τηγανητές πατάτες που συνοδεύουν τα πιάτα. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, έχουν νέους burgeroπειρασμούς, που σίγουρα θα δοκιμάσουμε βολτάροντας στο καλοκαιρινό downtown: το The Original με τυρί ή χωρίς, το Drunken Onions με Αmerican τσένταρ και κρεμμύδια καραμελωμένα σε μπίρα και το εντυπωσιακό Pulled Pork με τσένταρ, πίκλες, coleslaw και pulled pork που σιγομαγειρεύεται στο φούρνο.

Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas; - εικόνα 1

Όλες οι νέες προτάσεις συμμετέχουν στο Burgeristas Deal, που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε το burger μας μαζί με φρέσκες τηγανητές πατάτες με μόλις € 4,90 και είναι μια καλή αφορμή για να τις γνωρίσουμε, μαζί και τα υπόλοιπα νέα πιάτα, όπως τα πολύ δελεαστικά Tornado Potatoes με διάφορα toppings αλλά και το veggie burger Quinoa & Zucchini με μπιφτέκι από κινόα και κολοκύθι, χαλούμι, ντομάτα και baby σπανάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Pax Burgers

Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.