Οι γυναίκες γιορτάζουν στα ξενοδοχεία της πόλης

Με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού, events τέχνης και γαστρονομίας, αλλά και την αισθαντική φωνή του Δάκη.

Οι γυναίκες γιορτάζουν στα ξενοδοχεία της πόλης

#1 Intercontinental

Σε διπλό ταμπλό γιορτάζει το πολυτελές ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού. Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο «Première» προτείνει ένα εορταστικό δείπνο 5 πιάτων και 2 ποτήρια κρασί για κάθε καλέσμενο συνοδεία μαγευτικής θέας στην Ακρόπολη (€ 60 κατ'άτομο). Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας στο «Artlounge» μπορείτε να απολαύσετε mille feuille από μπισκουί κόκκινο βελούδο ή crémeux από σοκολάτα και ένα ποτήρι αφρώδη οίνου ή ρόφημα της επιλογής σας, υπό τις μελωδίες πιάνου (€ 12 κατ'άτομο).

#2 St. George Lycabettus

Οι γυναίκες γιορτάζουν στα ξενοδοχεία της πόλης - εικόνα 1

Μια βραδιά Τέχνης & Γαστρονομίας αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα προτείνει το lifestyle ξενοδοχείο στους πρόποδες του Λυκαβητού. Η βραδιά θα ξεκινήσει με προβολή της ταινίας/ντοκιμαντέρ Peggy Guggenheim - Art Addiction στον κινηματογράφο του ξενοδοχείου και θα συνεχίσει με Live Jazz & Dinner στο «La Suite Lounge» με την πανοραμική θέα (€ 38 κατ’άτομο με κρασί).

#3 NJV Athens Plaza

Οι γυναίκες γιορτάζουν στα ξενοδοχεία της πόλης - εικόνα 2

Με τις φίλες σας, το ταίρι σας ή την παρέα σας σας περιμένει το «Explorer’s Bar» του πανέμορφου ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος. Το κέφι θα απογειώσει ο αγαπημένος Δάκης παρέα με τον Π. Δέρβο και την Ε. Περβαινά, συνοδεία finger food, γλυκών δημιουργιών και house wine διά χειρός του σεφ Νίκου Γιαννόπουλου (€ 35 κατ'άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Premiere

(ξεν. «Athenaeum InterContinental») Λεωφ. Συγγρού 89-93, Ν. Κόσμος
  • Εστιατόρια

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Explorer’s Bar Bistrot

(ξεν. «NJV Athens Plaza») Βασ. Γεωργίου 2, Πλ. Συντάγματος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια