Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου. Το μενού που μόλις λανσαρίστηκε και σερβίρεται καθημερινά μέχρι τη 1 το μεσημέρι, δεν θα μπορούσε παρά να έχει βέρο ιταλικό χρώμα, οπότε αναμείνατε λ.χ. αυγά ψημένα στον ξυλόφουρνο με αυθεντική σάλτσα Napoletana, πεκορίνο, πιπεριές, κολοκύθι, κόλιανδρο και chili όπως και scrambled eggs με salsiccia, φρέσκια πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, τοματίνια και vinaigrette βαλσάμικου.

Για όσους προτιμούν τις γλυκές γεύσεις δεν λείπουν τα σπιτικά pancakes είτε με φρούτα και σάλτσα καραμέλας είτε με πραλίνα φουντουκιού, φράουλες, μπισκότο βουτύρου και oreo, ενώ μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους πεινούν αρκετά αποτελεί το πληθωρικό ανοιχτό panini με ομελέτα, σάλτσα pesto, proscuitto cotto, τυρί taleggio, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητά τοματίνια. Αν βέβαια ξεχαστείτε κομμάτι παραπάνω, στο παιχνίδι μπαίνει η αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα- σήμα κατατεθέν του «Napolitvo», και με τη βούλα μάλιστα του Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN).

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Napolitivo

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.