Λίγο προτού υποκύψουμε στις μυρωδιές και τις γεύσεις της Τσικνοπέμπτης, ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου στις 21/2. Ανάμεσα στις εκλεκτές προτάσεις φιγουράρουν ένα αλλιώτικο σπετζοφάι με πλευρώτους και ποικιλία άγριων μανιταριών, τάρτα με λεμονομανίταρα, μια κρασάτη τηγανιά μανιταριών, μέχρι και «γύρος» από πλευρώτους. Αν, πάλι, αγαπάτε το λάδι τρούφας τότε θα προτιμήσετε τις μακαρούνες Καρπάθου με ραγού μανιταριών. Ειδικά μάλιστα για τους αναγνώστες του αθηνοράματος ισχύει ειδική έκπτωση 10%.
Μια vegetarian βραδιά στο «Κιουζίν»
Ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.